comments powered by Disqus

Cadillac Deville trouwauto Geplaatst door Marco Kessies op 11 juni 2019 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Op 16 september 2017 bezochten we een oldtimerdag in Appelscha. Wij hadden zelf al ver gevorderde trouwplannen en wilden onderzoeken of er daar een auto zou zijn die ons op onze mooiste dag zou kunnen rondrijden. We waren vrij laat en het weer werkte ook niet echt mee. Een miezerregen die zo nu en dan over ging in echte regen. Er waren al veel auto’s die vertrokken. Terwijl wij het terrein opliepen, kwam om de hoek, ons tegemoet echter ineens een schitterende Cadillac in ons blikveld binnenglijden. Een blik tussen ons tweetjes als aanstaand bruidspaar was voldoende. We hielden de chauffeur staande en hij gaf ons zijn visitekaartje. Om alle auto’s die achter hem stonden niet te veel te hinderen ging het eerste contact vrij snel. We hebben tijdens onze wandeling over het ver regende terrein echter geen auto meer gezien die het haalde bij de auto van Folkert.

De Cadillac bleef in ons hoofd rondspoken en zeker toen bleek dat ook een vriendin deze auto, tot volledige tevredenheid, had gehuurd voor haar huwelijk, was de keuze snel gemaakt. De contacten werden gelegd en afspraken gemaakt.

Op 4 en 7 april 2018 waren voor ons de grote dagen. De eerste betrof het burgerlijk huwelijk in beperkte kring. Folkert arriveerde keurig op tijd bij ons thuis. Hij bracht ons in grote stijl naar het gemeentehuis van Assen, waarbij de trouwstoet volop be kijks oogstte, maar voornamelijk natuurlijk voornamelijk de schitterende auto die vooraan reed. Vanaf het gemeentehuis reden we, volledig binnendoor naar Tea-Time in Echten. Vanzelfsprekend rijd je in zo’n auto op zo’n dag natuurlijk niet over de snelweg. Mijn moeder (toen 91 jaar jong) wilde graag voorin zitten en heeft genoten van de rit. Vanzelfsprekend wij ook. De auto sloot uitstekend aan bij de sfeer die we zochten bij Tea-Time.

Op 7 april was de huwelijksvoltrekking voor vrienden en familie, voorafgegaan door een fotosessie. Folkert was weer keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Wij hechten daar veel waarde aan, daarom hadden we ook een draaiboek van tegen de 90 pagina’s geschreven voor het huwelijk. Onder het genot van “time-appropriate” muziek vertrokken we voor de fotoreportage, waarbij Folkert met regelmaat hand- en spandiensten verleende. Nadat er voldoende plaatjes van het bruidspaar en de auto waren geschoten, vertrokken we, met een tussenstop, naar de feestlokatie, w aar de inmiddels aanwezige gasten een erehaag hadden gevormd, waardoor de auto onder bewonderende blikken kon worden neergezet. En wij ons naar de feestlokatie konden begeven.

We hebben genoten van de twee schitterende dagen die we hebben mogen beleven en de Cadillac heeft zeker aan het grote succes van deze feestelijke dagen bijgewerkt. Het was een genoegen om met Folkert deze dagen te mogen meemaken
Trouwauto in Heerenveen Geplaatst door laura annema op 16 nov. '17 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Donderdag 07-09-2017 mochten wij ons in de prachtige Cadillac rond laten rijden voor onze bruiloft. Folkert heeft ons deze dag naar verschillende locaties gereden, zoals de fotolocaties, het gemeentehuis en de feestlocatie.

Deze ritjes waren een heerlijk rust moment op een drukke dag, de plaatjes die worden gedraaid door Folkert geven helemaal sfeer aan de autorit. Kortom een prachtige auto, het is genieten om hier in rondgereden te worden!
Trouwen aan zee in Noordwijk aan zee

Geplaatst door marcovk op 09 aug. '17 | 11½ jaar actief op Marktplaats

Wij zijn op 20 juli 2017 in Noordwijk Zuid Holland getrouwd. Folkert is speciaal voor onze bruiloft al heel vroeg vanuit Harlingen naar ons toe gereden. We konden geen mooiere auto en vriendelijkere chauffeur bedenken dan deze. Hij stuurde ons zeer beheerst en statig naar het gemeentehuis, de kerk en de feestlocatie. En de fotoshoot was natuurlijk ook fantastisch. Folkert parkeerde de auto precies waar je m wilde. De muziek van de platenspeler maakte het echt af. We kijken mede door deze auto en chauffer met heel veel plezier terug op de mooiste dag van ons leven.

Familie Van KampenTrouwwaardige Trouwauto in Grou/ Leeuwarden

Geplaatst door jut&jul op 29 jun. '17 | 3½ jaar actief op Marktplaats

Op ons trouwdag hebben wij de prachtige Cadillac van familie Alta mogen huren. Een trouwwaardige oldtimer die met trots bestuurd wordt door eigenaar Folkert Alta.

Enkele weken voor ons trouwerij wouden wij de Cadillac graag in het echt zien. Een afspraak was zo gemaakt gevolgd door een proefrit door Harlingen... samen met ons kinderen was dit al een fantastische belevenis!

Op ons trouwdag was Folkert ruim op tijd en gekleed naar de sfeer van de dag. In Leeuwarden zijn we nog door de stad gereden voor een fotoshoot. Deze auto op de achtergrond is een echte meerwaarde voor elke gelegenheids foto, zo ook bij ons.

We hebben een mooie start van de dag gehad, dit mede door de prachtige Cadillac en vriendelijke eigenaar die met zijn geduld, en leuke omgang met ons jonge kroost... prima in de smaak viel.

Bedankt!

Een echte aanrader!

Doekle en Idwine

Tiben en VeltaTrouwauto in Dalfsen

Geplaatst door Hans op 25 jun. '17 | 8 jaar actief op Marktplaats

Gisteren zijn wij getrouwd en hadden het geluk om in deze mooie Cadillac vervoerd te worden. Folkert heeft eerst de bruidgom opgehaald, vervolgens de bruid, heeft ons vervoerd naar de fotolocatie. Hij heeft ons tijdens het foto's maken enorm geholpen om vast de schommel op te hangen die tijdens de shoot gebruikt werd. Vervolgens heeft hij ons naar de kerk gebracht en tot slot naar de feestlocatie.

Folkert is een chauffeur waarbij je je meteen op je gemak voelt. Hij is de hele dag op een prettige manier aanwezig en wil helpen waar hij kan. Daarnaast merk je aan alles hoe groot zijn passie voor zijn Cadillac is. Wij hebben een geweldige dag gehad en hebben heerlijk kunnen zitten op de ruime/ lekker zittende achterbank. Folkert enorm bedankt!!!!Fam. Metzlar in Berltsum

Geplaatst door K Hogerhuis op 26 feb. '17 | 8½ jaar actief op Marktplaats

Dinsdag 21 februari 2017 zijn wij getrouwd! We mochten met Folkert en zijn waanzinnig mooie auto op pad om onder andere bij de fotolocaties te komen en bij het gemeentehuis! Het was een ontspannen rit dankzij Folkert en zijn fijne plaatjes die afgedraaid zijn. Ik zou het iedereen aanraden!
Trouwrijden

Hoi Folkert,
Dan bij deze de beoordeling:


Onze trouwdag,
Een prachtige auto met een zeer originele uitstraling.
De chauffeur was ook gezellig, en er hangt een leuke sfeer in de auto.
Heel erg genoten van de goede dienstverlening! Zeker een aanrader.

Groetjes MarijeTrouwrijden in Harlingen-Leeuwarden

Geplaatst door Hans op 13 okt. '16 | 1½ jaar actief op Marktplaats

Op 23 september heeft Folkert in zijn prachtige Cadillac ons een fantastische reis van Harlingen naar het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden, waar de trouwerij plaatsvond, bezorgd.

Vooraf heeft hij meegeholpen met het versieren van de auto en tijdens de rit werd onder meer onze favoriete Jim Reeves gedraaid. Folkert is een echte liefhebber en hobbyist, een aanrader voor elke feestelijke gelegenheid!
Trouwen in Rock 'n Rollstijl in Harlingen

Geplaatst door I.R. de Jonge op 27 aug. '16 | 2 jaar actief op Marktplaats

Onze bikerwedding was niet helemaal compleet zonder de prachtige Cadillac van (uiterst vriendelijke en correct geklede chauffeur) Folkert en Corry. Samen met de escorte van ruim 20 motoren hadden wij in het prachtige Harlingen best wel veel bekijks. De plaatjesdraaiservice van Folkert vonden wij ook een groot succes en wij hadden bij wijze van spreken wel een omweg willen maken om langer te genieten van deze fantastische auto (met banken die overigens heerlijk zitten!).

Hartelijke groet van Ingeborg en Willem


huren trouwauto in Witmarsum

Geplaatst door 4455 op 29 jul. '16 | 10 jaar actief op Marktplaats

We hebben een fantastische dag gehad, mede door het huren van deze Cadillac met chauffeur. Het was een verrassing voor onze twee zonen, die hebben het er nog altijd over hoe leuk het was om in deze auto rond te rijden. De chauffeur is vriendelijk en geduldig. Je hebt veel bekijks met deze auto. Zeker een aanrader om je trouwdag compleet te maken!


Trouwauto in Harlingen

Geplaatst door Sjoerd op 26 jul. '16 | 8½ jaar actief op Marktplaats

Onze trouwerij was niet compleet geweest zonder deze Cadillac.Chauffeur was vriendelijk, geduldig en zeker in voor een praatje. Auto zat super confortabel. Zou het zo iedereen aanraden!Oldtimer verhuur/trouwauto in Harlingen

Geplaatst door M Ottens op 11 jul. '16 | 9½ jaar actief op Marktplaats

We hebben een prachtige dag gehad en dit komt ook zeker door de prachtige trouwauto en de zeer vriendelijke chauffeur.

Een hele mooie auto in perfecte staat. Wat extra leuk was dat tijdens onze rit naar de ceremonie toepasselijke vinyl-singletjes in de auto werden afgespeeld door de chauffeur.

Ook heeft de chauffeur uitleg gegeven aan onze gasten over de auto.prachtige trouwauto in Friesland

Geplaatst door Hanneke Sinnema-de Vries op 20 jun. '16 | 10 jaar actief op Marktplaats

Wow! Wij kunnen iedereen deze auto aanraden! Wat was het fijn om deze prachtige cadillac met chauffeur als trouwauto te hebben. Rijden in deze auto was steeds het rustmoment op de dag. Folkert is zeer relaxed en speelt mooie bijpassende singletjes op zijn platenspeler. In deze prachtige auto heb je niet alleen veel bekijks, maar kom je op een zeer relaxte manier waar je moet zijn.

Vr. gr. Lucas en Hanneke
Trouwerij Heidenskip 5 september


Het was een schitterende trouwauto en als bruidspaar hebben we prinsheerlijk op de ruime bank gezeten. De chaufeur is heel rustig en vriendelijk. Achteraf zouden we het zeker weer zo hebben gedaan en we kunnen Folkert zeker aanraden als chaufeur.
Groeten, Oane en Renske

Cadillac de Ville 1953 huren in Sneek

Geplaatst door ML op 28 nov. '15 | 7½ jaar actief op Marktplaats

Veel bekijks gegarandeerd, wat een prachtige wagen.De Cadillac zag er keurig uit zowel van buiten als binnen.De chauffeur is proffesioneel, geduldig en vriendelijk.Wat ons betreft een echte aanrader om het vervoer tijdens je bruiloft speciaal te maken.

Bedankt namens Nancy&Marcel

Trouwauto

De auto was perfect schoon en glom prachtig. De chauffeur is de hele dag op tijd geweest en heeft zijn uiterste best gedaan om het bloemstuk op de auto in topstaat te houden. Hij liet alles gewoon gebeuren en was erg netjes. In de auto was een aangename sfeer en mede dankzij de chauffeur met zijn trots (de prachtige auto) hebben wij een super dag gehad.

Nogmaals bedankt voor alles.
Met vriendelijke groet,
Egbert en Saïda Smilde


Trouwauto! in Harlingen

Geplaatst door Maarten op 09 jul. '15 | 7 jaar actief op Marktplaats

We hebben een ontzettend leuke dag gehad met de Cadillac. Er is veel ruimte achterin zodat ook bruiden met grote bruidsjurken in de auto passen. De vriendelijke en nette chauffeur draaide leuke muziek van toen uit de ouderwetse platenspeler. Terwijl wij als een vorst werden rondgereden hadden we heel veel bekijks. Al met al een super ervaring en hele mooie foto's als herinnering.


trouwauto met chauffeur in Terschelling

Geplaatst door Froukje op 30 jun. '15 | 8 jaar actief op Marktplaats

Prachtige auto, met alles origineel, zelfs elektrische ramen! En de platenspeler maakt het helemaal af. Folkert is dé bijpassende chauffeur: net pak, vriendelijk en enthousiast. Het maakte ons huwelijk helemaal af. Aanrader dus.
Trouwauto in Harlingen

Geplaatst door J.M op 01 sep. '14 | 6½ jaar actief op Marktplaats

Wat een bijzondere ervaring om met zo'n prachtige auto en gezellige chauffeur op je trouwdag als stel rondgereden te worden. Heerlijke jaren 50/60 muziek onderweg! Bedankt voor de mooie rit!
Geweldige trouwauto en chauffeur! in Harlingen

Geplaatst door Kort op 10 mrt. '14 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Echt een aanrader! Zeer professionele chauffeur, geen moeite was te veel, heel geduldig en behulpzaam. We hebben op de moeilijkste/kleinste plekjes foto's kunnen maken.

De auto was mooi ruim van binnen, en was heerlijk warm, en prachtig op de foto's. Folkert bedankt!
Onze trouwdag in Tzummarum

Geplaatst door Stellingwerf op 01 okt. '13 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Prachtige auto! Tevens een zeer vriendelijke chauffeur. Eeen echte aanrader!
Oldtimer verhuur in Harlingen

Geplaatst door Simone V op 19 dec. '11 | 7½ jaar actief op Marktplaats

Een aanrader mooie orginele oldtimer ,correcte en vriendelijke chauffeur heeft mede bijgedragen aan ons prachtig 25 jarig huwlijksfeest!
auto in harlingen

Geplaatst door Mieke op 12 nov. '11 | 10 jaar actief op Marktplaats

Super mooie auto, de cadillac. Echt een aanrader.